building
BUILDING meaning in the Cambridge English Dictionary.
an office / apartment / industrial building. the activity of building houses, factories, etc.: There's' going to be a lot more building and a lot more development activity. He had to project-manage the building of a new factory. a building project.
KP Building.
KP Building is van alle markten thuis. Bent u op zoek naar een goede dakwerker in de regio Antwerpen? Voor al uw dak en schrijnwerken moet u bij KP building zijn! Wij hebben ruime ervaring met alle soorten dakwerken schrijnwerken: dakconstructies, dakrenovaties, platte daken, hellende daken, roofing, dakisolatie, alle soorten dakbedekking, gevelbekleding, dakcoating, dakgoten, loodwerken, dakherstellingen, en meer.
The pink building by Maister.
The pink building. Maister is op zoek naar talenten die willen werken in de Pink Building. Het is splinternieuw, er zit een jungle in verstopt en de voordeur is net iets te klein voor alles wat geen kind of dwerg is.
Login.
BP-building Inventaris Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina.
Het werd ter gelegenheid van Antwerpen 93 Culturele Hoofdstad van Europa door BP Belgium aan de stad Antwerpen geschonken en overgeplaatst naar het Frederik van Eedenplein. Stadsarchief Antwerpen, bouwdossiers 1841067 en 1843097. Architectuurarchief provincie Antwerpen, archief Léon Stynen, dossier BP-building. DE MEYER, R. 1990: Léon Stynen, een architect. Antwerpen, 1899-1990, Antwerpen, 58-61. 1979: Gevecht met de rede. Leven en werk, Antwerpen, 156-169. 1963: Les nouveaux bureaux de la société B.P. Belgium à Anvers, La Technique des Travaux 39.5-6, 130-139. 1964: Limmeuble B.P. Belgium à Anvers, Architecture 64 64.56, 392-400. 1961: Suspension Structures. Hung Curtain Walls, Progressive Architecture 42.9, 204-207. 1962: Immeuble de B.P. Belgium Anvers, La Maison 18.2, 48-51. 1964: Le building de la B.P.
Empire State Building 21046 Architecture Officiële LEGO winkel BE.
Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper, de architectuur en de geschiedenis van het gebouw, plus historische feiten over het Empire State Building en het architecturale erfgoed alleen in het Engels; versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.com/architecture.
Teniers Building CIT Blaton.
Het project omvat de totale afbraak van het gebouw dat acht verdiepingen telt, met recuperatie van de gevelstenen om ze deels te hergebruiken in het nieuwe gebouw. De commerciële ruimtes bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping met op de zes bovenliggende verdiepingen een B&B hotel.
Building Plus.
Building verzorgt de integrale realisatie voor uw bouwproject, en treedt zelf op als hoofdaannemer. We staan u bij in de selectie van een juiste architect, het aanmaken en opvolgen van de planning, de keuze van de juiste materialen en het opstellen van de documenten.
Home Building Arts.
Building Arts werd opgericht in 2017, maar we beschikken over een jarenlange ervaring in de meest prestigieuze bedrijven inzake restauratiewerken, bepleistering en meer. We kennen ons vak, en zijn er van overtuigd dat we je verder kunnen helpen. Klik hier en lees wat wij doen. Building Arts bvba.

Contacteer ons

Resultaten voor building