massage
nooz.be Unieke massage voor 3.
Meer nog: met de Dark Eye-ervaring verlengen we de massage zodat je heerlijk in je eigen privé massage ruimte samen kan nagenieten. Via een intakegesprek achterhalen we al je voorkeuren: de geur van essentiële oliën, de intensiteit van de massage, de muziek, Dit maakt de massage tot een unieke totaalervaring met al je zintuigen, volledig volgens jouw wens.
Massage VindeenTherapeut.be.
Dankzij verschillende massagetechnieken en massagevormen zoals een ontspanningsmassage, Zweedse massage, hotstone massage, Chinese massage. verlaat je steeds met een goed gevoel de massagepraktijk. Zo keer je ontspannen en tevreden terug naar huis. Kijk ook op Vind-een-Massage.be voor meer massagetherapeuten in je buurt of meer informatie over massage.
Een massagetherapeut of massage zoeken Vind-een-Massage.be.
De juiste massage voor jou. Een afspraak maken. Hoe een deskundige massagetherapeut zoeken? Een heerlijke massage kan wonderen doen. Een deskundige massagetherapeut zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt en dat je lichaam ten volle kan ontspannen. Een diepgaande massage verlicht pijn en stress wordt zo uit je lijf gekneed! Vind eenvoudig een massage in je buurt door je gemeente in te geven.
Boek een hotstone massage bij wellnesscenter Kajuit37 Gent.
Prijzen en arrangementen. Kom tot rust met een massage bij Kajuit37 in Gent. Meer info over massages. Een dag in Kajuit37 maak je helemaal af met een extra verwenmoment. Voor ieder is er wat wils. Wil jij even he-le-maal ontspannen? Dan kies je voor de relaxmassage. Wil je iets nieuws proberen? Ga dan voor de hotstone massage.
Verzorgings-en massage olie Puressentiel.
Ademhaling / Resp OK. Verzorgings-en massage olie. De onmisbare basis. Citronella van Java. Echte Lavendel of lavendel officinalis. Gaultheria of Wintergreen. Geurende Geranium of Geranium rosat. Marjolein echte Marjolein of Tuinmarjolein. Strobloem of Immortelle. AL ONS TIPS. Uw emoties behartigen met essentiële oliën.
Massage Sané Thermen wellness, beauty en restaurant in Tongeren Limburg.
Een massage boeken. Massages reserveer je best op voorhand. Gelijktijdige massages boek je best zo'n' drie dagen vooraf, terwijl arrangementen liefst een week van tevoren gereserveerd worden. De massages die we aanbieden verschillen in intensiteit. Kies de massage die bij jou past.
Klassieke Massage Hezemeer.
Maak je dagje wellness compleet met een Klassieke massage, de favoriete massage van veel gasten. Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de ontspannen sfeer, de professionele masseur of masseuse die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen.
Sit Wat Pho Thaise massage, relaxatie, helende en nekmassage.
Al onze medewerkers hebben scholing gevolgd bij Wat Pho te Bangkok sinds 1962 of Chiang Mai sinds 1955. Onze masseuses laten u ongedwongen genieten en geven een nieuwe dimensie aan het begrip ontspannen. In de legendarische boeddhistische Wat Pho-tempel in Bangkok bevindt zich de oorsprong van de traditionele Thaise massage. Ons massagesalon is genoemd naar deze tempel en is dan ook een plek waar men zich volledig kan laten verwennen. Zowel eenvoudige als meer gespecialiseerde massages komen bij ons aan bod. Zelfs helende massages behoren tot onze expertise. Neem contact met ons op via mail of telefoon voor een afspraak. U bent elke dag welkom in ons massagesalon te Mortsel.
Opleiding Massagetherapeut Centrum Voor Avondonderwijs.
Op die manier ondervind je zelf de effecten van de verschillende grepen! Na een introductie tot de anatomie van de spieren en gewrichten krijg je een overzicht van de belangrijkste uitwerkingen van massage op de spijsvertering, de ademhaling en de rest van het lichaam.

Contacteer ons

Resultaten voor massage